Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Hypotheek of lening: hoe kunt u een 2e woning financieren?

Als vakantiewoning, voor de verhuur of als leuk project: een tweede woning kopen biedt veel mogelijkheden. Een 2e woning financieren blijkt in de praktijk echter niet altijd even makkelijk. Niet alle banken zijn namelijk bereid om een tweede hypotheek te verstrekken. Hierdoor zult u voor de financiering zelf spaargeld moeten inleggen of een lening moeten afsluiten. Wilt u weten wat de opties zijn voor de financiering van een tweede woning? Maak dan kennis met Stedium, een onafhankelijke en transparante adviseur op het gebied van financiën. Wij begeleiden u graag bij het kopen van een tweede woning.

Gunstige voorwaarden voor het financieren 2e woning

Stedium is een onafhankelijke organisatie die ondernemers verbindt met geldverstrekkers. Wij gaan hierbij creatief, deskundig en transparant te werk. Ons doel is namelijk om het financieren 2e woning zo eenvoudig en gunstig mogelijk te maken. Zo streven wij naar de beste financieringsmogelijkheden voor u en naar een fijne samenwerking tussen de verschillende partijen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk lukt het ons om succesvol te bemiddelen bij verschillende zakendeals. Zowel op het gebied van het financieren van tweede woningen als bij andere financiële diensten zoals verkoopbemiddeling en bouw- of projectfinanciering.

Ons team regelt de financiering 2e woning voor u

Ons deskundige team staat klaar om de financiering 2e woning voor u te regelen. Zo kunt u voor meer informatie ons altijd contacteren of op onze website kijken. Naast dat u op onze website een impressie krijgt van onze werkwijze, introduceren wij hier ook ons bedrijf en ons team. Zo staat Stedium onder leiding van Mr Frank van den Berg. Van den Berg heeft ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector en weet als geen ander hoe de financiële wereld in elkaar zet. Zijn ervaring en deskundigheid zet hij daarom graag in om als een transparante bemiddelaar op te treden.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk