Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Hypotheek of lening: hoe kunt u een 2e woning financieren?

Als vakantiewoning, voor de verhuur of als leuk project: een tweede woning kopen biedt veel mogelijkheden. Een 2e woning financieren blijkt in de praktijk echter niet altijd even makkelijk. Niet alle banken zijn namelijk bereid om een tweede hypotheek te verstrekken. Hierdoor zult u voor de financiering zelf spaargeld moeten inleggen of een lening moeten afsluiten. Wilt u weten wat de opties zijn voor de financiering van een tweede woning? Maak dan kennis met Stedium, een onafhankelijke en transparante adviseur op het gebied van financiën. Wij begeleiden u graag bij het kopen van een tweede woning.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk