Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Snel en zorgeloos een beleggingspand financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog? Bijvoorbeeld om te verhuren als kantoor, winkel of huurwoning? Of droomt u van een groter project en wilt u een eigen hotel of bedrijfspand bouwen? Laat u dan adviseren door Stedium. Wij zijn een onafhankelijke en transparante organisatie die ondernemers verbindt met geldverstrekkers. Uw beleggingspand financieren verloopt hierdoor snel, eenvoudig en soepel. Naast dat wij optreden als bemiddelaar kunnen wij u ook adviseren en begeleiden tijdens het proces. Zo weet u precies waar u aan toe bent, welke stappen u moet ondernemen en hoe het financiele plaatje er voor u uit gaat zien.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk