Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Woning financieren voor verhuur

Een woning kopen voor de verhuur kan financieel aantrekkelijk zijn. Zo is het soms ideaal om een tweede woning te kopen en deze te verhuren aan studerende kinderen, toeristen, expats of andere huurders. Maar hoe zit het met een woning financieren voor verhuur? Daar kan Stedium duidelijk over zijn: het financieren van een woning voor de verhuur kost over het algemeen net wat meer moeite dan het financieren van een woning waar u zelf gaat wonen. Stedium, een transparante financiële adviseur, kan daarom optreden als bemiddelaar. Samen met u zorgen wij er voor dat het afwikkelen van het financiële plaatje snel en zorgeloos verloopt.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk