Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Beleggingsvastgoed financieren met de hulp van geldverstrekkers

Beleggen is een goede manier om uw geld te investeren. Beleggen is echter nooit geheel zonder risico. Ook als u beleggingsvastgoed wilt kopen, blijft het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van beleggingsvastgoed financieren met de hulp van een bank of externe geldverstrekker. Stedium kan u hier bij helpen. Naast dat wij een onafhankelijke adviseur zijn met een groot netwerk, bemiddelen wij tussen vastgoedondernemers en verschillende geldverstrekkers. Zo begeleiden wij u in het proces en helpen we bij het sluiten van een geslaagde zakendeal. Uiteraard met gunstige financieringsvoorwaarden voor u en uw nieuwe project.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk