Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Beleggingsvastgoed financieren met de hulp van geldverstrekkers

Beleggen is een goede manier om uw geld te investeren. Beleggen is echter nooit geheel zonder risico. Ook als u beleggingsvastgoed wilt kopen, blijft het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van beleggingsvastgoed financieren met de hulp van een bank of externe geldverstrekker. Stedium kan u hier bij helpen. Naast dat wij een onafhankelijke adviseur zijn met een groot netwerk, bemiddelen wij tussen vastgoedondernemers en verschillende geldverstrekkers. Zo begeleiden wij u in het proces en helpen we bij het sluiten van een geslaagde zakendeal. Uiteraard met gunstige financieringsvoorwaarden voor u en uw nieuwe project.

Laat u voorlichten over financieren beleggingsvastgoed

Het financieren beleggingsvastgoed kan door verschillende partijen gedaan worden. Zo is het mogelijk om een beleggingspand hypotheek af te sluiten bij uw bank of kunt u een lening nemen bij een externe partij. Welke optie voor u passend is, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt er vaak gekeken naar uw project, businessplan en huidige financiële situatie. De aflossing van de hypotheek of de lening doet u vervolgens met de huurinkomsten die u met het project verdient. Aangezien men hier vaak over een langjarige financiering praat, is het belangrijk dat u zich goed laat voorlichten en verschillende opties bekijkt.

Financiering beleggingsvastgoed: Stedium helpt u

De financiering beleggingsvastgoed regelt u via Stedium. Zowel voor kleinschalige als grootschalige projecten kunnen wij u adviseren en op weg helpen. Naast dat wij een ruime ervaring hebben in de financiële sector, zijn wij ook zeer deskundig en durven we out of the box te denken. Door middel van transparante adviezen en creatieve ideeën maken we van uw project een succes. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze website, telefoon of e-mail. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk