Over ons

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Team

Mr Frank van den Berg MRE MRICS (49 jaar)
De afgelopen 20 jaar is Van den Berg actief geweest als vastgoedfinancier bij Bouwfonds, Syntrus Achmea en FGH Bank. Waarvan de laatste 10 jaar als directeur van de FGH Bank Regiokantoren Amsterdam en Utrecht. FGH Bank is een 100% dochter van Rabobank.

Na een succesvolle bancaire carrière is hij gestart met Stedium: een zelfstandige intermediair op het gebied van vastgoedfinancieringen voor beleggers en ontwikkelaars.
Met zijn jarenlange ervaring in leidinggevende posities bij diverse vastgoedbanken beschikt Van den Berg over een sterk nationaal en internationaal netwerk van beleggers, ontwikkelaars en financiële instellingen.

Als vastgoedfinancier weet hij als geen ander hoe een vastgoedbank een aanvraag beoordeelt, welke belangen er spelen, welke documenten er benodigd zijn voor een aanvraag, hoe de bank een aanvraag beoordeelt en hoe ze deze gepresenteerd wil hebben.
Frank van den Berg heeft in 1994 zijn Master Bedrijfsrecht behaald aan de Universiteit van Leiden. In 2003 heeft hij zijn Master in Vastgoedkunde (MRE) behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2008 is hij Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS).

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk