Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Vastgoed financieren voor verhuur: Stedium adviseert en bemiddelt

Wilt u vastgoed kopen en vervolgens verhuren? Of heeft u een mooi pand dat u graag wilt ombouwen tot commercieel vastgoed? Dan kan Stedium u helpen bij het vastgoed financieren voor verhuur. Voor het regelen van de financiën bestaan namelijk verschillende opties, met allen hun eigen voor- en nadelen. Als u hier zelf weinig verstand van heeft, graag onafhankelijk advies wilt of gewoonweg zo snel mogelijk aan de slag wilt is Stedium uw ideale partner. Stedium is namelijk ervaren, deskundig en transparant. Hierdoor kiezen we niet alleen de beste optie voor u uit, we bemiddelen en adviseren u ook tijdens het gehele proces.

Financieren vastgoed voor verhuur: via de bank of kredietinstelling

Het financieren vastgoed voor verhuur verloopt vaak via een bank of een kredietinstelling. Vaak moet u per geldverstrekker uw situatie voorleggen om vervolgens het beste aanbod te selecteren. U moet hierbij niet alleen kijken naar de rente en aflossingstermijn, maar ook naar de kleine lettertjes. U moet immers wel precies weten waar u voor tekent. Aangezien er in het regelen van de financiën veel tijd gaat zitten en enige deskundigheid en ervaring wel gewenst is, is het inschakelen van Stedium een goed idee. Stedium heeft namelijk ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector en weet precies wat er bij het regelen van de financiën voor verhuurd vastgoed komt kijken.

Financiering vastgoed voor verhuur snel en zorgeloos voor elkaar!

De financiering vastgoed voor verhuur komt snel en zorgeloos voor elkaar met de hulp van Stedium. Dankzij ons ruime netwerk weten wij vastgoedondernemers te verbinden met de ideale geldverstrekker. En ook na deze bemiddeling kunt u rekenen op onze hulp. Zo kunnen wij u blijven adviseren en helpen wij u ook graag bij andere projecten. Wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Op de website stellen wij onszelf kort voor en leest u meer over onze diensten en werkwijze. Uiteraard kunt u ons ook contacteren via de website of door ons te bellen of te e-mailen.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk