Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Vastgoed financieren voor verhuur: Stedium adviseert en bemiddelt

Wilt u vastgoed kopen en vervolgens verhuren? Of heeft u een mooi pand dat u graag wilt ombouwen tot commercieel vastgoed? Dan kan Stedium u helpen bij het vastgoed financieren voor verhuur. Voor het regelen van de financiën bestaan namelijk verschillende opties, met allen hun eigen voor- en nadelen. Als u hier zelf weinig verstand van heeft, graag onafhankelijk advies wilt of gewoonweg zo snel mogelijk aan de slag wilt is Stedium uw ideale partner. Stedium is namelijk ervaren, deskundig en transparant. Hierdoor kiezen we niet alleen de beste optie voor u uit, we bemiddelen en adviseren u ook tijdens het gehele proces.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk