Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Vastgoed financieren zonder bank met hulp van Stedium

Vastgoed financieren zonder bank wordt mogelijk met de hulp van Stedium. Wij zijn een onafhankelijke organisatie die vastgoedondernemers verbindt met geldverstrekkers. In ons ruime netwerk vindt u altijd een interessante zakenpartner in spé die interesse heeft in uw project en die u gunstige financieringsvoorwaarden kan bieden. Stedium bemiddelt tussen u en deze geldverstrekker en geeft u een transparant en eerlijk advies. Hierbij zet Stedium niet alleen zijn jarenlange ervaring in, we durven ook creatief te denken. Juist door out of the box te denken, wordt vastgoed financieren zonder tussenkomst van de bank mogelijk.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk