Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Vastgoed financieren zonder bank met hulp van Stedium

Vastgoed financieren zonder bank wordt mogelijk met de hulp van Stedium. Wij zijn een onafhankelijke organisatie die vastgoedondernemers verbindt met geldverstrekkers. In ons ruime netwerk vindt u altijd een interessante zakenpartner in spé die interesse heeft in uw project en die u gunstige financieringsvoorwaarden kan bieden. Stedium bemiddelt tussen u en deze geldverstrekker en geeft u een transparant en eerlijk advies. Hierbij zet Stedium niet alleen zijn jarenlange ervaring in, we durven ook creatief te denken. Juist door out of the box te denken, wordt vastgoed financieren zonder tussenkomst van de bank mogelijk.

Vastgoed financiering zonder bank: wat is mogelijk?

Vastgoedfinanciering zonder bank is interessant voor mensen die geen extra hypotheek willen of kunnen krijgen. Samen met Stedium gaat u daarom op zoek naar andere geldverstrekkers zoals kredietinstellingen. Aangezien er bij het afsluiten van een lening erg goed naar de verschillende opties en voorwaarden gekeken moet worden, is het verstandig om hier uitgebreid advies over in te winnen. Stedium heeft ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector en weet precies wat de kleine lettertjes inhouden. Hierdoor zijn we in staat om u een deskundig en transparant advies te geven over uw project.

Wie is Stedium?

Stedium is een organisatie die is opgericht door Mr Frank van den Berg. Van den Berg heeft ruim 20 jaar in de bancaire sector gewerkt en zet zijn expertise nu in om u te helpen bij het financieren van verschillende projecten. Denk hierbij niet alleen aan het financieren van vastgoed en beleggingspanden, maar ook aan projectfinanciering en aan- en verkoopbemiddeling. De missie van Stedium is om altijd een passende financiering te verzorgen én hierbij een duurzame en goede relatie tussen de verschillende partijen te creëren. Wilt u meer informatie over Stedium? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk