Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Vastgoed financieren: zie de mogelijkheden

Soms komt u een pand tegen waarin u direct mogelijkheden ziet. Zo kan een oude boerderij perfect worden omgebouwd tot bed & breakfast, is dat leegstaande pand prima geschikt als kantoorruimte of wilt u van een eengezinswoning een gezellig studentenhuis maken. En hoewel vastgoed over het algemeen een interessante investering is, is vastgoed financieren soms iets lastiger te regelen. Zo staan niet alle banken te springen om u een beleggingspand hypotheek te geven en betaalt u bij een kredietverstrekker soms torenhoge rentes. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn en onafhankelijk advies over de financiering van vastgoed? Maak dan kennis met Stedium.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk