Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Vastgoed financieren: zie de mogelijkheden

Soms komt u een pand tegen waarin u direct mogelijkheden ziet. Zo kan een oude boerderij perfect worden omgebouwd tot bed & breakfast, is dat leegstaande pand prima geschikt als kantoorruimte of wilt u van een eengezinswoning een gezellig studentenhuis maken. En hoewel vastgoed over het algemeen een interessante investering is, is vastgoed financieren soms iets lastiger te regelen. Zo staan niet alle banken te springen om u een beleggingspand hypotheek te geven en betaalt u bij een kredietverstrekker soms torenhoge rentes. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn en onafhankelijk advies over de financiering van vastgoed? Maak dan kennis met Stedium.

Stedium adviseert bij financiering vastgoed

Stedium is een onafhankelijke organisatie die vastgoedondernemers verbindt met geldverstrekkers. Doordat wij een jarenlange ervaring hebben met financiering vastgoed en de financiering van andere projecten, weten we precies bij welke partijen we aan kunnen kloppen. Dit zorgt er voor dat u gauw duidelijkheid heeft over de financiering van uw project en dat er snel zaken gedaan kunnen worden. Want hoewel de financiering een belangrijk onderdeel is van het kopen van vastgoed, kunnen wij ons voorstellen dat u staat te springen om de koop rond te maken. Bijvoorbeeld om snel te beginnen met een verbouwing of om de deuren van uw nieuwe bed & breakfast, kantoor, studentenhuis, winkel of ander project te mogen openen!

Bemiddeling tussen u en de vastgoed financierders

Stedium bemiddelt tussen u en de vastgoed financierders. Naast dat wij helpen om contact te leggen, kunnen wij u ook adviseren tijdens het proces. Onze missie? Dat is het tot stand brengen van een passende financiering voor al uw projecten. Hierbij verliezen we het persoonlijke aspect uiteraard niet uit het oog. Wij streven namelijk naar duurzame relaties tussen klant, geldverstrekker en Stedium. Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze? Kijk dan eens op onze website of contacteer ons direct via de telefoon of e-mail. Ons deskundige en enthousiaste team staat klaar om u te woord te staan.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk