Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Verhuurd ontroerend goed financieren met een beleggingsfinanciering

Wilt u verhuurd ontroerend goed financieren? Bijvoorbeeld omdat u een mooi pand op het oog heeft dat mogelijkheden biedt? Dan is het aanvragen van een beleggingsfinanciering een interessante optie om u eens in te verdiepen. Met een beleggingsfinanciering gaat u een langjarige financiering aan voor commercieel vastgoed. De rente en de aflossingen worden betaald door middel van de huurinkomsten. Een beleggingsfinanciering is geschikt voor zowel klein- als grootschalige vastgoed projecten. Denk hierbij aan het kopen en vervolgens verhuren van een kantoorpand, winkel of woning maar ook aan grote projecten zoals hotels, winkelcentra en distributiecentra.

Hoe regelt u het financieren verhuurd ontroerend goed?

Het financieren verhuurd ontroerend goed kunt u op verschillende manieren regelen. Zo is het kopen van vastgoed een interessante investering van (een deel van uw) spaargeld of kunt u er een hypotheek of lening voor aanvragen. Welke optie voor u het meest geschikt is, is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Voordat u een keuze maakt is het daarom belangrijk om meerdere opties te bekijken. Wilt u weten wat deze opties zijn en wilt u graag advies van een onafhankelijke en deskundige partij? Maak dan kennis met het team van Stedium. Wij zijn een transparante adviseur die u in dit hele proces kan begeleiden.

De ideale partner voor financiering verhuurd ontroerend goed

Stedium richt zich op het verbinden van vastgoedondernemers met geldverstrekkers. Hierbij helpen wij u een beleggingsfinanciering af te sluiten onder de beste voorwaarden. Naast dat wij de ideale partner voor de financiering verhuurd ontroerend goed voor u selecteren, kunnen we ook bemiddelen tijdens de rest van het proces. Ons doel? Dat is om een duurzame relatie te creëren tussen u en de geldverstrekker. Dit doen we door altijd transparant en deskundig te werken. Onder andere onze jarenlange ervaring in de bancaire sector en ons uitgebreide netwerk komt hierbij van pas. Wilt u meer weten over Stedium? kijk dan eens rond op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk