Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Verhuurd ontroerend goed financieren met een beleggingsfinanciering

Wilt u verhuurd ontroerend goed financieren? Bijvoorbeeld omdat u een mooi pand op het oog heeft dat mogelijkheden biedt? Dan is het aanvragen van een beleggingsfinanciering een interessante optie om u eens in te verdiepen. Met een beleggingsfinanciering gaat u een langjarige financiering aan voor commercieel vastgoed. De rente en de aflossingen worden betaald door middel van de huurinkomsten. Een beleggingsfinanciering is geschikt voor zowel klein- als grootschalige vastgoed projecten. Denk hierbij aan het kopen en vervolgens verhuren van een kantoorpand, winkel of woning maar ook aan grote projecten zoals hotels, winkelcentra en distributiecentra.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk