Stedium

Stedium verbindt vastgoedondernemers en geldverstrekkers

Verhuurde woning financieren met hulp van geldverstrekker

Wilt u een verhuurde woning financieren met behulp van een geldverstrekker? Dan is het belangrijk om u goed te verdiepen in de voorwaarden. Bij het financieren van huurpanden worden namelijk vaak andere eisen gesteld dan bij het financieren van koopwoningen. Dit kan er toe leiden dat u niet zomaar een verhuurhypotheek krijgt, of dat u aan strenge regels moet voldoen. Daarnaast wilt u natuurlijk dat een huurwoning geld oplevert, en niet dat u juist veel geld kwijt bent aan het rond maken van de financiering. Schakel daarom de hulp in van Stedium, een onafhankelijke financiële adviseur.

Lees meer

Diensten

Beleggingsfinanciering

Een beleggingsfinanciering is een langjarige financiering die beschikbaar wordt gesteld voor de financiering van zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed.

Bouw- of projectfinanciering

Een bouw- of projectfinanciering is een financiering voor de realisatie van een nieuwbouwproject of een verbouwing van een bestaand pand.

Financiering via Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel publieksfinanciering genoemd, is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Aan- en verkoopbemiddeling

Stedium heeft een groot landelijk netwerk en is uitstekend op de hoogte van behoeften van partijen en de actuele marktontwikkelingen.

Transparant – Deskundig – Creatief – Onafhankelijk